Search found 6 matches

by semko
Mon Feb 22, 2016 12:55 pm
Forum: Support
Topic: Processing speed
Replies: 4
Views: 2222

Re: Processing speed

Oh, sorry, didn't notice there was a new version. Will try it asap.
by semko
Mon Feb 22, 2016 9:09 am
Forum: Support
Topic: Processing speed
Replies: 4
Views: 2222

Processing speed

Erik, did you change something in version 81.090 that may affect the processing speed? With this version comskip runs extremly slow, especially when the audio format is AC3 5.1. It takes more than 2 hours to process a 90 min recording. Granted, my recording PC is not the fastest but earlier versions...
by semko
Tue Dec 16, 2014 5:00 pm
Forum: Bugs
Topic: Possible problem with VideoRedo batch processing
Replies: 2
Views: 3973

Re: Possible problem with VideoRedo batch processing

@Birdman

Did you change the output_videoredo line in your comskip.ini to output_videoredo3=1?
by semko
Sun Sep 07, 2014 11:24 am
Forum: Support
Topic: 81.064
Replies: 1
Views: 1500

81.064

Version 81.064 reports as being Comskip 0.81.063 in the log files.
It would be very helpful if the version number would be shown in the properties of the comskip.exe file.
by semko
Wed Oct 19, 2011 4:13 pm
Forum: Tuning
Topic: Blocks marked as "has logo"
Replies: 8
Views: 4984

Re: Blocks marked as "has logo"

Perhaps you should try another aproach. Set min_show_segment_length to 300 or so. That way the 30 sec. logo section within the commercials will never get marked as show.
by semko
Thu Feb 17, 2011 6:52 pm
Forum: Support
Topic: Commercials without black frames
Replies: 8
Views: 2799

Re: Commercials without black frames

Is there any way to get the no-logo-state triggered as soon as the logo disappears, idependently from black frames or silence? Here in Germany there are several stations that do not place any black frames or (long enough) silence between the show and the first ad. So I often get the first cut point ...