Search found 8 matches

by jason_ruz
Mon Jun 20, 2011 1:43 pm
Forum: Support
Topic: H264 & MPEG2 WTV Support - my reliable solution
Replies: 58
Views: 13903

Re: H264 & MPEG2 WTV Support - my reliable solution

Count me in to help out with the testing! Thanks.
by jason_ruz
Mon Jun 20, 2011 10:42 am
Forum: Support
Topic: H264 & MPEG2 WTV Support - my reliable solution
Replies: 58
Views: 13903

Re: H264 & MPEG2 WTV Support - my reliable solution

Wow, any kind of comskip support for .WTV will be amazing. I hardly ever used Live TV skipping so I wouldn't mind if it's missing. I've missed being able to use comskip so much!
by jason_ruz
Sun Mar 01, 2009 12:09 pm
Forum: Feedback
Topic: Windows 7 .WTV file format support
Replies: 23
Views: 16861

Windows 7 .WTV file format support

Hi, What are your plans in supporting the .WTV file format that will be used in Windows 7's Windows Media Center? I found this interesting thread on TGB: http://thegreenbutton.com/forums/permalink/334248/335109/ShowThread.aspx#335109 . There is some documentation about the .WTV format on MSDN: http:...
by jason_ruz
Fri Apr 25, 2008 2:51 am
Forum: Bugs
Topic: XML times missing first EDL time
Replies: 13
Views: 3807

Re: XML times missing first EDL time

79.132 is working great. :D Thank you Erik!
by jason_ruz
Sat Apr 19, 2008 4:06 am
Forum: Bugs
Topic: XML times missing first EDL time
Replies: 13
Views: 3807

Re: XML times missing first EDL time

Nope, using 79.129 and the XML file still isn't showing up the first time properly. Here's the output from another file: EDL: 0.00 182.48 0 703.12 838.24 0 1311.20 1498.12 0 1791.36 1946.96 0 2033.28 2076.76 0 2217.52 2217.56 0 XML: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> <root> <commercial start="7...
by jason_ruz
Fri Apr 18, 2008 2:55 pm
Forum: Bugs
Topic: XML times missing first EDL time
Replies: 13
Views: 3807

Re: XML times missing first EDL time

Where is it? I can't find build 129 in the download section: http://www.kaashoek.com/files/
by jason_ruz
Thu Apr 17, 2008 2:37 am
Forum: Bugs
Topic: XML times missing first EDL time
Replies: 13
Views: 3807

XML times missing first EDL time

Hi, I'm using the following settings to get both an EDL file and an XML file for comparison: output_edl=1 output_dvrmstb=1 When you look in the EDL file it has the following values: 0.00 183.44 0 871.16 961.12 0 1412.36 1502.20 0 1904.12 2021.44 0 2154.24 2154.28 0 When you look in the XML file it i...
by jason_ruz
Fri Dec 22, 2006 3:51 am
Forum: Support
Topic: 'Video PTS jumped' problem
Replies: 2
Views: 1360

'Video PTS jumped' problem

Hi, I keep getting this "Video PTS jumped' message on some of my files and I think this has something to do with why comskip can't find any commercials for those files. Also, when I try to process file using the debug window, comskip crashes. Do you know what could be wrong with it? This is one of t...