Comskip Support Forum
http://www.kaashoek.com/comskip/

81.082 Not working for me
http://www.kaashoek.com/comskip/viewtopic.php?f=2&t=1682
Page 1 of 1

Author:  jimdarnell [ Fri Aug 14, 2015 10:56 pm ]
Post subject:  81.082 Not working for me

I decided to try the latest ComSkip and downloaded and placed in my NPVR Scripts folder along with the .ini file and the dictionary. I've recorded a couple of programs to test it and it appears to be doing absolutely nothing. The only thing in my recording file are two .ts files. I'm using HDRPrime and I have a PostProcessing.bat file in the same folder. I did double click on the .exe file and got a black text box on my screen briefly. I've been using ComSkip in its C folder but decided to put it where the text file said I should. Any ideas on what I need to do to get this working?

Author:  erik [ Sat Aug 15, 2015 4:03 pm ]
Post subject:  Re: 81.082 Not working for me

For about an hour there was a wrong 082 build on the server.
Can you check if the date/time you tested was before the date of the current executable?

Author:  jimdarnell [ Sat Aug 15, 2015 7:51 pm ]
Post subject:  Re: 81.082 Not working for me

I saw the first one had been replaced and downloaded the second one. I still getting nothing in my recorded folder but .ts files. This is what the processing log said yesterday (nothing but .ts files):
Fri 08/14/2015,12:19:00.75 - PostProcessing.bat invoked on recorded from channel
--- sleeping seconds to avoid simultaneous execution
Fri 08/14/2015,12:19:01.10 - invoking comskip on
Fri 08/14/2015,12:19:01.34 - comskip finished with
Fri 08/14/2015,12:19:06.10 - PostProcessing.bat invoked on recorded from channel
--- sleeping seconds to avoid simultaneous execution
Fri 08/14/2015,12:19:06.21 - invoking comskip on
Fri 08/14/2015,12:19:06.47 - comskip finished with
Fri 08/14/2015,12:21:05.02 - PostProcessing.bat invoked on recorded from channel
--- sleeping seconds to avoid simultaneous execution
Fri 08/14/2015,12:21:05.15 - invoking comskip on
Fri 08/14/2015,12:21:05.41 - comskip finished with

I recorded three more programs this morning and it didn't indicate it acted on them at all. My PostProcessing .bat file is:
@echo off
comskip %1

Author:  erik [ Sat Aug 15, 2015 8:28 pm ]
Post subject:  Re: 81.082 Not working for me

Please set
verbose=10
in comskip.ini
and mail me the generated .log file with the same name as the recording (same folder as the recording)
mailto:erik@comskip.org

Author:  jimdarnell [ Sat Aug 15, 2015 8:45 pm ]
Post subject:  Re: 81.082 Not working for me

I'm confused (you're surprised :D ). There is no processing file with the recordings, only the.ts file. There is a processing log in NPVR/Scripts and another in C:/Comskip, but neither indicate anything happening today, 8/15. ComSkip .ini file is set to verbose=10. Here is what's in the C/Comskip processing log (I have already sent you the one from NPVR/Scritps:
Fri 08/14/2015, 0:16:21.76 - invoking comskip on "D:\Recordings\The.Tonight.Show.Starring.Jimmy.Fallon.S02E184.ts"
Fri 08/14/2015, 0:24:25.82 - comskip finished with "D:\Recordings\The.Tonight.Show.Starring.Jimmy.Fallon.S02E184.ts"
Fri 08/14/2015, 7:10:23.65 - PostProcessing.bat invoked on "D:\Recordings\Eyewitness News This Morning at 6am_20150814_06000700.ts" recorded from channel 2012
--- sleeping 2012 seconds to avoid simultaneous execution
Fri 08/14/2015, 7:20:23.73 - PostProcessing.bat invoked on "D:\Recordings\New Day_20150814_06000700.ts" recorded from channel 2025
--- sleeping 2025 seconds to avoid simultaneous execution
Fri 08/14/2015, 7:43:56.24 - invoking comskip on "D:\Recordings\Eyewitness News This Morning at 6am_20150814_06000700.ts"
Fri 08/14/2015, 7:51:07.63 - comskip finished with "D:\Recordings\Eyewitness News This Morning at 6am_20150814_06000700.ts"
Fri 08/14/2015, 7:54:08.91 - invoking comskip on "D:\Recordings\New Day_20150814_06000700.ts"
Fri 08/14/2015, 7:59:55.92 - comskip finished with "D:\Recordings\New Day_20150814_06000700.ts"
Fri 08/14/2015, 8:11:38.91 - PostProcessing.bat invoked on "D:\Recordings\New Day_20150814_07000800.ts" recorded from channel 2025
--- sleeping 2025 seconds to avoid simultaneous execution
Fri 08/14/2015, 8:45:24.10 - invoking comskip on "D:\Recordings\New Day_20150814_07000800.ts"
Fri 08/14/2015, 8:50:44.02 - comskip finished with "D:\Recordings\New Day_20150814_07000800.ts"

I am getting no edl file with the .ts file and I know I used to.

Author:  erik [ Sat Aug 15, 2015 10:22 pm ]
Post subject:  Re: 81.082 Not working for me

OK, seems your setup uses a different directory for the output files.

I have to recall build 0.81.082 because of a possible crash
Switch back to an earlier build.

Author:  jimdarnell [ Sat Aug 15, 2015 11:40 pm ]
Post subject:  Re: 81.082 Not working for me

I did switch back to the latest version on the site today (about two hours ago). That's the version I was using when I sent you the email with the log file.

Author:  erik [ Sun Aug 16, 2015 11:13 am ]
Post subject:  Re: 81.082 Not working for me

Which version are you using now?

Author:  jimdarnell [ Sun Aug 16, 2015 7:57 pm ]
Post subject:  Re: 81.082 Not working for me

The August 13 81_081 version. Actually, it's now working for me since I moved the .exe and .ini back to C:\Comskip. Now the problem is to get it to work on simultaneous recordings. I assume that requires an adjustment to the PostProcessing batch file and I'm now trying to figure that out.

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/