comskip82_007_donators

Where all the bugs are reported and discussed
perfessor101
Posts: 2
Joined: Fri Dec 20, 2019 6:10 pm

Re: comskip82_007_donators

Post by perfessor101 » Fri Dec 20, 2019 6:30 pm

The last working version on windows 7 64 bit is comskip82_003?

darn comskip82_003_donators just stopped outputting any files on my system ...
trying to get to any errors that would suggest why

Microsoft trying to force the switch ...

waylo
Posts: 13
Joined: Sat Mar 14, 2009 9:43 pm

Re: comskip82_007_donators

Post by waylo » Fri Dec 20, 2019 7:41 pm

I haven't had any such issues, same general setup, Win 7 Pro x64, comskip donators 82.003.

perfessor101
Posts: 2
Joined: Fri Dec 20, 2019 6:10 pm

Re: comskip82_007_donators

Post by perfessor101 » Sat Dec 21, 2019 1:43 am

I was running comskip 82_003 donators before with the --videoredo switch on the command line and two days ago it just stopped working ...
no files output of any type.

I couldn't get 007 or 009 to work ...

I redownloaded and copied comskip 82_003 donators back over to restore it and changed to using the output_videoredo3=1 setting in the *.ini file and it seems to be working again.

I'm not sure why just out of the blue the --videoredo switch would stop working, but switching to the setting in the ini file solved it.

this was the only update coinciding with the approximate time of trouble
Security Intelligence Update for Windows Defender Antivirus - KB915597 (Version 1.307.606.0)
Installation date: ‎17/‎12/‎2019 09:57 AM

although when I rebooted the day before the troubles started windows took an hour to shut down stating operations in progress

waylo
Posts: 13
Joined: Sat Mar 14, 2009 9:43 pm

Re: comskip82_007_donators

Post by waylo » Wed Dec 25, 2019 1:48 am

Interesting. I've been using the .ini file since the beginning, hence why I never ran into that issue.

Post Reply