Comskip Support Forum

Comskip is a free commercial detector, browse the forum for more information
It is currently Mon Jul 23, 2018 6:28 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jul 08, 2013 3:01 pm 
Offline

Joined: Mon Jul 08, 2013 2:36 pm
Posts: 5
Hello,
I just downloaded comskip81_054_donators.zip about a week ago and started processing my MPEG-TS recordings.

About fifteen percent of recordings, when processing them with this new version of comskip, I'll have to stop and they will be 2254% into processing the file.

Media Info for the latest file
General
ID : 1 (0x1)
Complete name : Z:\TheKilling-S03E07-HopeKills-14928827-0.ts
Format : MPEG-TS
File size : 3.44 GiB
Duration : 1h 1mn
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 8 052 Kbps

Video
ID : 4113 (0x1011)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.0
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 3 frames
Codec ID : 27
Duration : 1h 1mn
Bit rate : 7 460 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 29.970 fps
Standard : Component
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Interlaced
Scan order : Top Field First
Bits/(Pixel*Frame) : 0.120
Stream size : 3.19 GiB (93%)
Color primaries : BT.709
Transfer characteristics : BT.709
Matrix coefficients : BT.709

Audio
ID : 4352 (0x1100)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Muxing mode : ADTS
Codec ID : 15
Duration : 1h 1mn
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 192 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 84.1 MiB (2%)

Thanks for your time,
Bobby

I would have posted a log file ... but don't see that option currently


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Jul 08, 2013 5:53 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm
Posts: 3190
Mail it to me.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jul 09, 2013 3:24 am 
Offline

Joined: Tue Jan 31, 2012 12:13 am
Posts: 39
Same thing happens to me with .wtv files.
Interestingly, I tried to overwrite the 54 version files with the 52, and comskip.exe won't let me delete it because it's "in use by comskip.exe." I gave up and just copied over everything else, so I'm using 54 comskip.exe with all the other files from v. 52. It seems to be working (not as well as 54 was when it wasn't getting locked up), but I'm sure it could be doing better.
V. 54 really seemed to work well. For most files. ;-]
I hope you're able to figure out this weird problem.
Michael


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jul 09, 2013 4:37 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 31, 2012 12:13 am
Posts: 39
I hope this helps:
Using the v.54 files with comskipGUI v.52 seems to eliminate the endless looping of my wtv files.
Michael


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jul 09, 2013 4:49 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm
Posts: 3190
Also comskip.exe build 0.81.052 should work.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jul 09, 2013 5:21 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 31, 2012 12:13 am
Posts: 39
Of course. v.52 worked fine.
But 54 is bigger/better/faster/stronger.
:D


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jul 09, 2013 7:06 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm
Posts: 3190
Well, if I solved all the new bugs that came with bigger/better/faster, yes


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jul 09, 2013 7:19 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 31, 2012 12:13 am
Posts: 39
:mrgreen:


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Jul 15, 2013 12:54 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm
Posts: 3190
Should be solved in 0.81.055
Please test


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Jul 15, 2013 4:15 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 31, 2012 12:13 am
Posts: 39
I'd love to. Unfortunately, using the old version that's worked fine, I'm getting "Sleep while opening" for the last half hour. I've rebooted the computer and tried everything else that I've done before, so I'm giving up for now. I'll try again later and compare the old and new versions.
Thanks.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Jul 15, 2013 7:49 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 31, 2012 12:13 am
Posts: 39
Okay, awake and running, and seems to be okay. Of course, I don't remember which files looped before, but so far so good.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jul 16, 2013 3:12 am 
Offline

Joined: Tue Jan 31, 2012 12:13 am
Posts: 39
Nope, sorry. Found another looper.
Again, replacing the comskipGUI v.055 with comskipGUI v.052 seems to solve the problem.
Hope that helps.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jul 16, 2013 3:49 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm
Posts: 3190
Please mail me the Comskip log file


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jul 16, 2013 3:51 pm 
Offline

Joined: Tue Jan 31, 2012 12:13 am
Posts: 39
On its way.
Good luck.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Jul 17, 2013 3:26 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm
Posts: 3190
Bug solved in build 0.81.056
Please test


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group