Comskip Support Forum

Comskip is a free commercial detector, browse the forum for more information
It is currently Wed Oct 17, 2018 6:32 am

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jan 04, 2015 5:38 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 12, 2014 8:52 pm
Posts: 4
Hi again,

not sure if this is a bug or just weird behaviour, but using the --output produces a weird error message at the start of the run:

Code:
ERROR reading from c:\temp\title.txt


At the end of the run the title.txt file has the proper info of detected commercials. Figured I'd report this in just in case. Just ran a test run and checked the title.txt generated at the start is empty with the size of 0.

BR,

-S


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Jan 04, 2015 8:40 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm
Posts: 3211
The --output switch is used to specify the output folder.
Did you specify a folder name?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Jan 04, 2015 9:21 pm 
Offline

Joined: Fri Dec 12, 2014 8:52 pm
Posts: 4
Hi,

yeah I did. Sorry for being a bit vague. The parameter was --output=c:\temp\. I'm guessing the string being replaced with the error is

Code:
The last frame found in title.txt was 0


when using --output. It's straight after logo printout to STDOUT. I'm also specifying a logo file. Do you need a screenshot or further information? I'm happy to provide anything.

BR,

-S


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group