Comskip Support Forum

Comskip is a free commercial detector, browse the forum for more information
It is currently Tue Oct 23, 2018 5:58 am

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Feb 24, 2017 4:54 am 
Offline

Joined: Tue Dec 06, 2011 6:58 pm
Posts: 52
Tried switching to the latest .93 build last week. Noticed commercial identification wasn't working as well as 81.088.

I looked and about half the .log files stopped before processing is done with .93. This didn't happen with .88.

This is with WMC/WTV files regular OTA starting processing 25 minutes after recording starts.

Taking the same WTV file and processing it later manually works fine with both .88 and .93. identification of commercials manually seems the same also. So it seems like it is only happening during Live processing.

Here is a part of the log from .93, where it crashes. I can email more if that helps.

Retry=0 at frame=84896, time= 2820.42 seconds
Retry target pos=5742724400, pts=28231394340
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
Retry t_pos=5742724400, l_pos=5739010112, t_pts=28231394340, l_pts=28207463229
Strange audio pts step of 2818.85624 instead of 0.00000 at frame 84896
Strange video pts step of -2820.38373 instead of 0.03387 at frame 84896
Positioning file failing with pts= 0.00


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Feb 24, 2017 9:10 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm
Posts: 3211
Seems the new decoders are less robust during seeking. Will investigate.
For the moment do not use build 93 or 94 to process while recording.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group