Comskip Support Forum
http://www.kaashoek.com/comskip/

81.093 Crashing during live processing
http://www.kaashoek.com/comskip/viewtopic.php?f=3&t=1786
Page 1 of 1

Author:  mogulman [ Fri Feb 24, 2017 4:54 am ]
Post subject:  81.093 Crashing during live processing

Tried switching to the latest .93 build last week. Noticed commercial identification wasn't working as well as 81.088.

I looked and about half the .log files stopped before processing is done with .93. This didn't happen with .88.

This is with WMC/WTV files regular OTA starting processing 25 minutes after recording starts.

Taking the same WTV file and processing it later manually works fine with both .88 and .93. identification of commercials manually seems the same also. So it seems like it is only happening during Live processing.

Here is a part of the log from .93, where it crashes. I can email more if that helps.

Retry=0 at frame=84896, time= 2820.42 seconds
Retry target pos=5742724400, pts=28231394340
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
[mpeg2video @ 051651a0] Invalid frame dimensions 0x0.
Retry t_pos=5742724400, l_pos=5739010112, t_pts=28231394340, l_pts=28207463229
Strange audio pts step of 2818.85624 instead of 0.00000 at frame 84896
Strange video pts step of -2820.38373 instead of 0.03387 at frame 84896
Positioning file failing with pts= 0.00

Author:  erik [ Fri Feb 24, 2017 9:10 am ]
Post subject:  Re: 81.093 Crashing during live processing

Seems the new decoders are less robust during seeking. Will investigate.
For the moment do not use build 93 or 94 to process while recording.

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/