gpu acceleration error

Where all the bugs are reported and discussed
Post Reply
techpro2004
Posts: 36
Joined: Fri Aug 21, 2015 3:43 am

gpu acceleration error

Post by techpro2004 » Sat Aug 05, 2017 6:00 pm

When I have gpu acceleration enabled, I receive the following error. "Could not open video codec" I have tested it on multiple gpus (all nvidia) and with multiple recordings. They all have the same result. It started with version 0.81.099. thanks

erik
Site Admin
Posts: 3310
Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm

Re: gpu acceleration error

Post by erik » Mon Aug 07, 2017 7:26 am

Not good. Thanks

techpro2004
Posts: 36
Joined: Fri Aug 21, 2015 3:43 am

Re: gpu acceleration error

Post by techpro2004 » Mon Aug 07, 2017 3:49 pm

please let me know if there is anything else you need to get this resolved

techpro2004
Posts: 36
Joined: Fri Aug 21, 2015 3:43 am

Re: gpu acceleration error

Post by techpro2004 » Sat Aug 12, 2017 6:15 pm

same bug with 82_001 thanks

erik
Site Admin
Posts: 3310
Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm

Re: gpu acceleration error

Post by erik » Sat Aug 12, 2017 8:22 pm

I know. Had to solve the srt bug first as thre was no workaround

techpro2004
Posts: 36
Joined: Fri Aug 21, 2015 3:43 am

Re: gpu acceleration error

Post by techpro2004 » Fri Aug 18, 2017 3:40 pm

Just wondering how we are doing with regards to gpu acceleration. Will it be fixed soon? thanks

erik
Site Admin
Posts: 3310
Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm

Re: gpu acceleration error

Post by erik » Sat Aug 19, 2017 9:58 am

Can you test build 0.82.002?

techpro2004
Posts: 36
Joined: Fri Aug 21, 2015 3:43 am

Re: gpu acceleration error

Post by techpro2004 » Sat Aug 19, 2017 2:18 pm

After some brief testing it appears to be good. thanks

Post Reply