Comskip Support Forum

Comskip is a free commercial detector, browse the forum for more information
It is currently Mon Feb 18, 2019 4:59 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sun Nov 27, 2011 6:48 pm 
Offline

Joined: Sun Nov 27, 2011 6:32 pm
Posts: 6
All,

I'm new here and just started browsing around, but I noticed a couple threads complaining about commercial skip not working. The common thread I saw was DvrmsToolbox 1.2.2.4.

I had a nicely running 1.2.2.3/ShowAnalyzer system running, and like a fool I decided to fix it even though it wasn't broken--and I moved to DTB 1.2.2.4. I then wrestled with things for a week--it wasn't working right.

I finally ripped out DTB and SA by the roots, which took some effort, and reinstalled DTB 1.2.2.3 (and then SA). Since then, everything works fine.

I suspect if you're using DTB 1.2.2.4 and are having problems, you should try finding 1.2.2.3 and installing that instead (manually removing all of 1.2.2.4 first, of course).

Back to lurk mode before I install comskip and remove SA...


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group