Can't upgrade comskip, comskip.exe in use?

Here you can ask your questions on how to use Comskip for the detection of commercials. Also questions on how to remove commercials are welcome
Post Reply
donator73ag
Posts: 5
Joined: Mon Jul 08, 2013 2:36 pm

Can't upgrade comskip, comskip.exe in use?

Post by donator73ag » Mon Oct 07, 2013 11:58 pm

I am trying to upgrade to a newer comskip. I tried to unzip the donator files over the existing comskip files. It can't unzip the comskip.exe and I can't delete the old comskip.exe I removed comskip and dvrms file watcher from startup what else do I need to do?


Thanks,

Craig

erik
Site Admin
Posts: 3332
Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm

Re: Can't upgrade comskip, comskip.exe in use?

Post by erik » Wed Oct 09, 2013 9:53 pm

Start task manager and check if comskip.exe is running.
If so, kill it.

donator73ag
Posts: 5
Joined: Mon Jul 08, 2013 2:36 pm

Re: Can't upgrade comskip, comskip.exe in use?

Post by donator73ag » Sat Oct 12, 2013 1:55 pm

Thanks Erik,

I had already tried killing comskip to no avail. In the end I was able to remove and update by booting into safe mode to make the changes.

indolent
Posts: 1
Joined: Sat Mar 09, 2013 8:55 pm

Re: Can't upgrade comskip, comskip.exe in use?

Post by indolent » Fri Dec 06, 2013 9:30 pm

I had the same issue. comskip.exe was not even shown as running in task manager. I tried stopping the dtbservice also with no luck. Nothing had recorded in the past 12 hours. Not sure why it says it is running.

I had to boot into safe mode to replace it as well.

erik
Site Admin
Posts: 3332
Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm

Re: Can't upgrade comskip, comskip.exe in use?

Post by erik » Sat Dec 07, 2013 1:04 pm

YOu need to enable "show programs from all users" in the task manager

Post Reply