Comskip Support Forum

Comskip is a free commercial detector, browse the forum for more information
It is currently Fri Jul 19, 2019 8:46 am

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Possible issue with .82
PostPosted: Sat Aug 15, 2015 5:42 pm 
Offline

Joined: Sat Aug 15, 2015 4:48 pm
Posts: 3
Using Comskip with Videoredo and VAP, W8.1

.77 works fine, except for the issue with the "&", but .82 isn't producing .vprj files. Nothing obvious in the log file, but comskip exits after about 40 seconds of processing a video file. If I copy .77 back into the directory, it works fine.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Aug 15, 2015 8:26 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm
Posts: 3275
I discovered a reason for a crash. Just after logo has been detected
Working on it right now


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Aug 15, 2015 10:16 pm 
Offline

Joined: Sat Aug 15, 2015 4:48 pm
Posts: 3
That's about where the log file ends, with the logo printout, so that is probably what I see.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Aug 15, 2015 10:18 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm
Posts: 3275
Suggest you switch back to a previous version for the moment


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group