Comskip Support Forum

Comskip is a free commercial detector, browse the forum for more information
It is currently Thu Aug 22, 2019 2:40 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Issue with H264 TS Files
PostPosted: Sat Mar 05, 2016 7:16 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 05, 2016 4:45 pm
Posts: 1
I have recordings from my OTA anntenna created on TVHeadend system running on a Raspberry Pi 2. The files are a TS format H264 coming directly from a HDHomerun Connect system. The HDHomerun is able to transcode the files to H264 format (720p) so I have them just passing through as a TS file when recording. I need to keep my recordings in this format to avoid any overhead on the RPi 2.

On a separate system, I attempted to process a test recording file with Comskip in both a Windows and Linux (I built up a system on Ubuntu using the git instructions) environment.

The issue I am having is that the EDL file generated does not process the commercial breaks correctly. The first commercial break is fine and then after that it just cuts the 30min TS file short to 19min when using the generated EDL file under Kodi. I get the exact same results in both the Windows and Ubuntu system with the exception that in the Ubuntu system when Comskip completes right at the end I generate a segmentation fault error (core dumped).

In my log file, I am getting some of these errors:

[h264 @ 0x47e9f20] non-existing PPS 0 referenced
[h264 @ 0x47e9f20] decode_slice_header error
[h264 @ 0x47e9f20] no frame!

These errors occur several times and it seems this happens right at the start of processing the TS file.

Any suggestions on processing TS H264 files or options I need to flag in my comskip.ini file? I am using the standard file from the Windows download. I can provide logs, my data, etc. but I thought I would start here first to ascertain if there is something obvious occurring.

Thank you.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Mar 06, 2016 2:45 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm
Posts: 3287
Can you mail the log file generated with
verbose=10


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group