Cutscene part of screen?

Here you can ask your questions on how to use Comskip for the detection of commercials. Also questions on how to remove commercials are welcome
Post Reply
bgx
Posts: 2
Joined: Tue Aug 28, 2018 9:28 am

Cutscene part of screen?

Post by bgx » Tue Aug 28, 2018 9:41 am

First, thank you for the great comskip.

A series I record starts everytime with the same intro and I had the best results with cutscene from the intro.

Now I want to do the same with the outro but here is the problem that only a part of the screen on the left ist the same the other rest on the right is preview for the next episode and changed everytime.

Is there a way to use cutscene if only a part of the left screen is the same or other hints for this?

erik
Site Admin
Posts: 3310
Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm

Re: Cutscene part of screen?

Post by erik » Tue Aug 28, 2018 9:47 am

No, the way the cutscene matching is done makes it impossible to do partial matching
Implementing otherwise would carry a heavy performance penalty.

bgx
Posts: 2
Joined: Tue Aug 28, 2018 9:28 am

Re: Cutscene part of screen?

Post by bgx » Tue Aug 28, 2018 10:54 am

Thanks for let me know.

What else can I do to archive a correct cutpoint at end?

erik
Site Admin
Posts: 3310
Joined: Sun Aug 21, 2005 3:49 pm

Re: Cutscene part of screen?

Post by erik » Tue Aug 28, 2018 11:07 am

Please follow the "how to ask for help" post

Post Reply