Search found 36 matches

by techpro2004
Sat Mar 02, 2019 1:14 am
Forum: Support
Topic: new version
Replies: 4
Views: 4732

Re: new version

Is there any build at all that is newer than 82_003?
by techpro2004
Thu Feb 28, 2019 1:16 am
Forum: Support
Topic: new version
Replies: 4
Views: 4732

new version

comskip.org shows a version 82_007 available however all I can find is 82_003. I am a donator. Where can I find the new version? thanks.
by techpro2004
Sat Aug 19, 2017 2:18 pm
Forum: Bugs
Topic: gpu acceleration error
Replies: 7
Views: 6284

Re: gpu acceleration error

After some brief testing it appears to be good. thanks
by techpro2004
Fri Aug 18, 2017 3:40 pm
Forum: Bugs
Topic: gpu acceleration error
Replies: 7
Views: 6284

Re: gpu acceleration error

Just wondering how we are doing with regards to gpu acceleration. Will it be fixed soon? thanks
by techpro2004
Sat Aug 12, 2017 6:15 pm
Forum: Bugs
Topic: gpu acceleration error
Replies: 7
Views: 6284

Re: gpu acceleration error

same bug with 82_001 thanks
by techpro2004
Mon Aug 07, 2017 3:49 pm
Forum: Bugs
Topic: gpu acceleration error
Replies: 7
Views: 6284

Re: gpu acceleration error

please let me know if there is anything else you need to get this resolved
by techpro2004
Sat Aug 05, 2017 6:00 pm
Forum: Bugs
Topic: gpu acceleration error
Replies: 7
Views: 6284

gpu acceleration error

When I have gpu acceleration enabled, I receive the following error. "Could not open video codec" I have tested it on multiple gpus (all nvidia) and with multiple recordings. They all have the same result. It started with version 0.81.099. thanks
by techpro2004
Sat Mar 12, 2016 3:31 pm
Forum: Support
Topic: linux static
Replies: 4
Views: 2881

Re: linux static

Maybe I am just using the wrong package for opencv. Which are you using? thanks
by techpro2004
Fri Mar 11, 2016 4:46 pm
Forum: Support
Topic: linux static
Replies: 4
Views: 2881

Re: linux static

they work just fine for a shared build but i am trying to make a static build. thanks
by techpro2004
Fri Mar 11, 2016 4:40 pm
Forum: Support
Topic: linux static
Replies: 4
Views: 2881

linux static

I am unable to compile a static build of comskip for linux. I am getting errors about libopencv. How do I do it. Step by step instructions would be great. thanks
by techpro2004
Tue Sep 08, 2015 3:52 pm
Forum: Support
Topic: hardware acceleration blues
Replies: 42
Views: 18007

Re: hardware acceleration blues

I just sent you a email with the logs
by techpro2004
Tue Sep 08, 2015 1:39 pm
Forum: Support
Topic: hardware acceleration blues
Replies: 42
Views: 18007

Re: hardware acceleration blues

I copied the file before mcebuddy ran so no post processing was done. I will try it with changing both lowres=0 and disabling hardware acceleration. on different runs thanks
by techpro2004
Tue Sep 08, 2015 12:12 am
Forum: Support
Topic: hardware acceleration blues
Replies: 42
Views: 18007

Re: hardware acceleration blues

the manual log is much larger. I just sent you an email with both of them.
by techpro2004
Mon Sep 07, 2015 9:11 pm
Forum: Support
Topic: hardware acceleration blues
Replies: 42
Views: 18007

Re: hardware acceleration blues

according to the mcebuddy log version 0.81.088 was used with these arguments: --ini="C:\comskip\comskip.ini" --output="E:\mcebuddy temp\working0" "E:\mcebuddy temp\working0\Good Day New York-2015-09-07 0909.wtv". the comskip.exe file is also in c:\comskip. thanks
by techpro2004
Mon Sep 07, 2015 3:49 pm
Forum: Support
Topic: hardware acceleration blues
Replies: 42
Views: 18007

Re: hardware acceleration blues

they were already set thanks